postare anunturi
postam anunt in siteuri Inregistrare  |  Login  |  Postare anunturi  
Joburi  |  Educatie  |  Servicii  |  Imobiliare  |  Auto  |  Turism  |  Afaceri  |  Love

POSTAM ANUNTURI in 300 siteuri - ANUNTUL MAGIC - Postam anunturi, postari anunturi

 

 

Anuntul Magic ocupa locul 1 in topul serviciilor de postare anunturi !

postam anunturi in siteurile de anunturi online

Romanii prefera din ce in ce mai mult serviciul de postare anunturi online si din ce in ce mai putin promovarea offline. Ziarele pierd teren in fata motorului de cautare Google de la o zi la alta. Zilnic postam mai mult si mai mult anunturi online.

Cele mai recente studii de piata care au fost realizate in Romania au scos la iveala faptul ca peste 80% din piata de anunturi s-a transferat din ziare in mediul online. Anuntul Magic pare a fi pe primul loc in topul preferintelor persoanelor care au apelat cel putin odata serviciul de postare in siteuri

In urma unui studiu realizat pe un esantion de 1100 persoane care au apelat cel putin odata la serviciile de postare anunturi ale Magic Multimedia Soft s-a constatat ca un procent de peste 90% au decis sa revina la acest tip de promovare prin postarea repetata a anunturilor in siteuri si au considerat ca serviciul de publicare are efecte imediate si vizibile atat in ce priveste afisarea in paginile fruntase Google cat si in vanzarile directe din urma postarii propriuzise in siteuri. Principiul de baza: "postam zilnic un anunt diferit"

 

 

 

Sistemul de postare si promovare online propus de Anuntul Magic este foarte simplu si a fost lansat pe piata romaneasca in martie 2007 chiar de Anuntul Magic in premiera. Acesta consta in preluarea anuntului de la client si distributia acestuia pe intreaga retea de siteuri partenere de anunturi din Romania.

 

Angajatii companiei Magic Multimedia Soft realizeaza tot procesul de postare anunturi in siteuri manual fara a interveni cu metode automatizate de nici un fel. Motto-ul Anuntul Magic: "Un singur lucru stim sa facem: Postam anunturi"

 

Cum se procedeaza si cat costa serviciul de postare anunt!

 

"Zilnic , incercam sa perfectionam modul in care postam anuntul in siteuri, insa fara a automatiza in nici un fel mecanismul de promovare " a declarat administratorul, Anuntul Magic, Moraru Gabriel descriind in cele ce urmeaza intreaga operatie de postare a anunturilor :

Anuntul, odata preluat de operatori este verificat , si corectat daca este cazul din punct de vedere gramatical si/sau al exprimarii. Oamenii nostri lucreaza 9 ore pe zi, uneori lucreaza si de la domiciliu daca sunt urgente de postare anunturi. Operatorii se ajuta intre ei si se sfatuiesc in diferse probleme legate de categorii ale anunturilor sau detalii tehnice ale autovehicolelor puse in vanzare.

Echipa de operatori este formata in special din fete , drept urmare apar situatii in care acestea sunt depasite de detaliile tehnice ale unor echipamente de vanzare, sau diverse accesorii industriale, pompe, masini, cladiri .

postam anunturi - posteaza anunt in siteuri prin Anuntul Magic

De aceea , in procesul de postare aunturi, exista o continua si stransa colaborare intre operatori acestia sfatuindu-se si ajutanduse in functie de experienta fiecaruia. "... au fost cazuri in care am avut si plangeri ca un anunt cu un autoturism cu motor TDI nu a fost postat la categoria diesel sau ca anumite prescurtari tehnice au fost confundate de fetele noastre sau neintelese de acestea . Nu putem fi experti in toate domeniile de la webchaturi erotice , pana la medicina de ultima generatie"

Pretul postarii unui anunt pe intreaga retea de siteuri (300) este 9 euro si se poate achita si prin sms. Motto-ul Anuntul Magic: "Un singur lucru stim sa facem: Postam anunturi"

 

 

 

Care sunt efectele postarii de anunturi in masa!

postare si Promovare anunt in Google 100% natural si curat

Un anunt postat pe reteaua de siteuri partenere de anunturi , de obicei aduce efecte vizibile in vanzari si foarte rapide, din momentul de postare a acestuia pe siteuri. Acest lucru se datoreaza indexarii continue a paginilor de anunturi in care postam, de catre principalele motoare de cautare: Google, Yahoo, Altavista etc...

Sunt cazuri cand un anunt postat de operatorii Anuntul Magic apare in Google pe primele pagini chiar din primele 10 minute din momentul inceperii postarii lui pe siteuri. Bineinteles sunt si cazuri cand , din motive neintelese un anunt intarzie cu zilele sa se arate pe Google, chiar daca postare a acestuia a fost corecta si completa.

Din moment ce anuntul a fost postat in site-urile de anunturi , Google decide singur ce afiseaza si ce nu.

Efectele postarii unui anunt in siteuri prin intermediul Anuntul Magic sunt absolut identice cu efectele postarii aceluiasi anunt de catre clientul respectiv pe toate siteurile in care postam. Motto-ul Anuntul Magic: "Un singur lucru stim sa facem: Postam anunturi"

Clientii nu platesc serviciul de publicitate prin acel sms. Practic , clientii nostri platesc serviciul de POSTARE manuala a anuntului, ei platesc pentru efortul si munca de a inregistra si de a insera conturile si anunturile pe fiecare site in parte"

 

Singura diferenta care apare in ce priveste efectele postarii de anunturi in siteuri este data de modul de exprimare si de optimizare a textului si titlului anuntului, de pretul ofertei respectivului anunt si de cat de atractiva este acea oferta.

 

 

"Daca de exemplu dorim sa postam doua anunturi diferite cu aceeasi oferta si anume un televizor 3D si ambele anunturi sunt postate pe siteuri si promovate in acelasi fel cu aceleasi resurse pe toate siteurile.

Sa presupunem ca ambele apar pe primele pagini in motoarele de cautare. Anuntul care descrie avantajele televizorului 3d si care arata cat de bun este raportul calitate pret, eventual cel care adauga si un bonus la oferta respectiva va avea un succes mult mai mare in comparatie cu anuntul care bate campii asfixiind textul cu date de contact si semne vizuale obositoare (!!!!!!! ##### !!!!!!!)si insiruind 100 de expresii pompoase de genul "super oferta, senzational, doar acum etc..."

 

Anuntul Magic ofera serviciul de postare anunturi in siteuri si ATAT . Restul vine din ceea ce vindeti si din cat de mult optimizati anuntul pe care doriti sa il postam. Continuare...

 

Taguri: postam anunturi in siteuri, postari anunturi in siteuri, postam anunt in siteuri, postam anuntul tau, postari anunturi gratuite, postare anunt

 

Anunturi si articole similare:

 

Posteaza gratuit oferte de locuri de munca Nou! Un nou site pe care va puteti inscrie gratiut pentru a 21.12.2009
Posteaza gratuit oferte de locuri de munca Pentru a va putea gasi usor si rapid candidatii ideali inreg 21.12.2009
Posteaza anunt gratuit si rapid Doriti sa va promovati produsele, serviciile sau afacerea? P 26.02.2010
anuntmagic.com - nu este una si aceeasi cu anuntulMagic.ro Apelati doar la anuntulmagic. ro si nu la servicii asemanato 23.06.2010
Postam anuntul tau pe 200 de site-uri - AnuntulMagic.ro Postam anuntul tau pe 200 de site-uri - AnuntulMagic.ro! It 24.06.2010
Anunturi imobiliare | Anunturi auto | Anuntul tau pe 170 site-uri DOAR cu Anuntu anunturi imobiliare, anunturi auto, anunturi matrimoniale 30.10.2007
Vrei promovare adevarata? AnuntulMagic.Ro Iti publicam anuntul pe cele mai puternice site-uri romanest 02.12.2007
AnuntulMagic SC.Trans Rivas SRL,efectuam: mutari de mobila,banci firme Et 21.03.2008
AnuntulMagic SC.Trans Rivas Srl.Efectuam diferite mutari de mobila si alt 24.03.2008
posteaza gratuit anuntul tau auto Posteaza GRATUIT anuntul tau auto pe: www.autoview.ro Cel m 06.04.2009
Postare anunturi Postare anunturi - Publicam anuntul tau in peste 250 siteuri 09.11.2009
SUPER OFERTA-POSTARE ANUNTURI SUPER OFERTA-POSTARE ANUNTURI Anuntul tau publicat in peste 09.11.2009
ANUNTURI Postare anunturi pe 150 site-uri Gratuite ANUNTURI Postare anunturi pe 150 site-uri Gratuite SUPER OFE 09.11.2009
Cerere oferta postare anunturi Cerere oferta postare anunturi ANUNTURI Postare anunturi p 09.11.2009
Postare anunturi - Anunturi mica publicitate Postare anunturi - Anunturi mica publicitate Postare anu 09.11.2009
posteaza anunt posteaza anunt Postare anunturi pe 250 site-uri Gratuite S 09.11.2009